YouTube verslavend πŸ™„ maar ook handig πŸ˜‰

YouTube verslavend πŸ™„ maar ook handig πŸ˜‰

Laats had ik het op kantoor met mijn collega Y over de YouTube vloggers die ik volg. Zo ben ik heel veel te weten gekomen over de iconische Chanel 2.55 flapbag die hoog op mijn verlanglijst staat. En omdat Y en ik overwegen een tas te kopen heb ik nader onderzoek gedaan naar de reviews over sommige modellen. Maar Y zei : ” wat is dat verslavend” en ik moet haar echt gelijk geven.Voor ik het weet dwaal ik zo een uur van vlog naar vlog …..😱 maar ach er is toch niets op tv….

Toch kan YouTube ook heel handig zijn . Je vindt er namelijk heel veel tutorials. Zo vond ik bij Fifty Ways Studio de tutorial voor het inzetten van de blinde rits en de rits met onderslag beleg. Daarover kun je in een eerder blog van mij ook lezen. Gisteren zocht ik naar het gebruiken van de automatische knoopsgatvoet van mijn Husqvarna.  Jawel, ik heb het boekje wel maar toch, zien is veel handiger. Dus hup naar YouTube en daar vond ik Heilloos creations deze vlogger laat in heel veel tutorials het gebruik van mijn machine zien, hoe handig. Meteen maar even abonneren op dit kanaal.

Net zat ik aan kopje koffie en tja met de top2000 op de achtergrond toch weer even op YouTube kijken. Weet je nog dat mooie kastje dat pa laatst had gemaakt? Daar hoorde eigenlijk nog spijkers in om de spoeltjes op te bergen. Maar zowel pa als ik vonden dat zonde. 

En nog steeds zat een goed opbergsysteem voor die dingen in mijn hoofd. Zo’n tenenspreider voor je nagels te lakken kan, maar daar passen er maar 3 in en waar laat je dan weer die dingen? Verder had ik er eigenlijk ook niet echt naar gezocht, in het assecoire bakje van de machine kunnen er 12 dus echt rommelig is het nog niet…. 

Maar zojuist vond ik dit heel briljante systeem, de Prym spoeltjesring, van rubber waar ze niet uit vallen. Het ding kost rond de €10,-. Dus dat valt mee… en ik vind het ook nog decoratief, een haak in de muur en ophangen 😏.

Geef een reactie