Styling

Styling

Styling van het eindresultaat is ook weer zo’n dingetje. Dan heb ik in mijn hoofd hoe ik denk dat het moet worden, maar op een of andere manier is dit het dan toch net niet 🤔.

Zo was er die tweedrok, weet je nog, waar ik ook geen kant mee op kon. Tot het kwartje viel en ik hem nu super veel en graag draag. Inmiddels heb ik een mooi lamswollen vestje van Benetton erbij gekocht wat de outfit precies maakt zoals ik bedoeld had😍.

Met de groene jurk, die vorige week af kwam, dreigde hetzelfde te gebeuren 🙄…. ik weet het niet hoor. Das gewisse etwas …… En dus bleef die heerlijk zachte jurk in de kast 😮!

Dan merk je pas hoe fijn het is aan de Modevakschool! We praten over stoffen, krijgen daar goede uitleg over, praten over modellen van jurken, rokken , broeken, bloesen, noem maar op. Ook leren we wat bij de een goed kan en bij de ander juist niet. We verschillen namelijk niet alleen in lengte hoor 😜 Stof die je hebt gekocht wordt enthousiast bekeken en iedereen denkt mee met elkaar. Zo leuk zo’n groep dames met dezelfde passie. Ik word er elke week zo blij van ☺️ de beste avond om mijn weekend mee te starten!

Mijn nieuwe stoffen had ik meegenomen. Het patroon van de basis broek is goed, het pas model werd kritisch bekeken en nu ga ik de eerste passende broek maken. Dat zal bijzonder zijn omdat ik nooit een passend model in de naaitijdschriften vond en ik dus nooit broeken meer maakte…. 

Al kletsend kwamen we nog even op mijn groene jurk. Ik liet de foto zien en vertelde dat ik er niet echt enthousiast over was, ik voelde me er zowaar vierkant in 😱. De dames zeiden meteen, daar is niets mis mee, alleen dat dunne riempje, dat is niet zo mooi erop…… Je bent groot dus probeer eens een bredere riem, dat kun jij goed hebben! En kijk nu, ze hebben gelijk! Stylish verantwoord kan ik vandaag op stap met mams😉👍 Maastricht here we come ❤️

Geef een reactie