De laatste van 2016 πŸ₯‚πŸΎ

De laatste van 2016 πŸ₯‚πŸΎ

Van de week showde ik jullie mijn jaaroverzicht. Dat was echter nog niet alles van dit jaar  πŸ™„. Eigenlijk stond ik zelf ook wel versteld van hoe veel ik heb gemaakt. Is deze hobby nu uit de hand gelopen? Och nee, ik leg de lat telkens wat hoger waardoor je ook goed ziet wat er eerder niet zo perfect was. 

Vanmiddag zat ik aan mijn bureau in de heerlijke winterzon die naar binnen viel, wat ben ik toch blij met mijn atelier 😍.En zoals men zegt: “time flies when you’re having fun”… 

Gisteren heb ik bij Famon in Maasbracht onverwacht twee schitterende lappen gekocht. Ik ging voor voering maar omdat ik moest wachten, dacht ik toch even kijken bij de stoffen en tja😱….thuis maar meteen een jurk geknipt, dat basispatroon is perfect, de bontere stof is toch het mooist met een eenvoudig patroon πŸ˜‰. En ervaring leert dat als ik het geknipt klaar heb liggen ik elk vrij uurtje kan benutten… zo is de eerste jurk dus nu klaar πŸ‘.

Deze week heb ik de sjiekere broek voor oudejaarsavond afgemaakt. Het basispatroon is aangepast waarbij de pijpen behoorlijk zijn ingenomen, maar toch met genoeg ruimte voor mijn ballonkuiten 😜 Ook heb ik voor een band met lussen gekozen omdat ik graag een riem draag. De broek zit prima. Ben alleen nog niet 100% tevreden over het inzetten van de rits met knoop erboven, kwestie van vaker doen denk ik. Dinsdag, tijdens ons dagje uit in MΓΆnchengladbach vond ik bij het black label van ’s Oliver een poncho/vest van cashmere. Zo geweldig zacht en ik bedacht meteen dat het de juiste combi voor bij de broek zou zijn. De stof van de broek kocht in bij Cuppers in Heinsberg. 

Rest mij jullie een geweldig uiteinde te wensen, een heerlijke oudejaarsavond en een creatief maar vooral gezond 2017 πŸ₯‚πŸΎ! 

 
 

2 gedachtes over “De laatste van 2016 πŸ₯‚πŸΎ

Geef een reactie