Communie en basis broek 

Communie en basis broek 

Wat is dat lang geleden dat ik een rits met beleg inzette. Dus maar eens even online kijken hoe dat ook al weer ging. En op YouTube vind je gelukkig alles, zo ook van het Inzetten van de rits. Eerst de linker helft erop zetten, dan nog een extra onderslag. Dan de rechter helft en natuurlijk nog doorstikken. Het is toch heel fijn om dat steeds eerst te spelden, dan rijgen en daarna definitief vast stikken. En natuurlijk ook mooi strijken. 


Het is een klassieke pantalon, de pasvorm is prima, maar ik wil deze toch donderdag nog bespreken. Ik heb nogal flinke kuiten 🙄en dat is volgens mij niet goed in het patroon verwerkt, ik had maar net genoeg naad om uit te laten. Ook bij de bovenbenen is het wat ruim aan de binnenkant. Deze broek is met een beleg langs de bovenkant, de volgende wil ik graag een band met lussen, ik draag graag een riem. Om de broek niet te klassiek te laten heb ik de zijnaden doorgestikt met een leuke steek:


Ik heb er een paar uitgeprobeerd, deze vond ik leuk, niet te maar net genoeg accent 😏.

Vandaag om 17 uur had ik een afspraak met mijn Petekind Milou. Ze doet komend voorjaar haar eerste communie en daar moet je tegenwoordig op tijd voor op pad. Geweldig dat peettante ook mee mocht ☺️. Samen met de mamma en oma gingen we naar de winkel. In de kelder was een heuse ontvangtsruimte met de mooiste jurkjes, hip & trendy, over de top, klassiek, je kunt er alle kanten uit. We werden verwend met koffie en Milou mocht naar hartelust kiezen en passen…. en net als haar peettante weet ze precies wat ze mooi vindt 😉 maar dat mogen jullie natuurlijk nog niet zien. 

2 gedachtes over “Communie en basis broek 

Geef een reactie